Hintalista ja palvelut

Järjestämme erimittaisia ratsastusretkiä ympärivuoden kaikentasoisille ratsastajille. Suomenhevosen tai issikan selässä pääset nauttimaan kiireettömyydestä ja luonnonrauhasta. Maastoreitit kulkevat vaihtelevissa maastoissa ja maisemissa hiekkaisia metsäautoteitä ja polkuja pitkin. Maastoretkille otetaan maksimissaan kolme ratsastajaa. Tällä hetkellä aloittelijoille sopivia hevosia on kaksi. Järjestämme lapsille myös talutusmaastoja.

1h retki

Alkuopastuksen jälkeen ratsastamme metsäteitä ja polkuja pitkin Kainuun kauniissa maisemissa. Sovitamme vauhdin ryhmän tason mukaan.
Toteutettavissa ympäri vuoden. 

 35€/hlö

1,5h retki

Ratsastamme metsäteitä ja polkuja pitkin. Talvella sekä aurattua tietä, että hevosten tekemää polkua. Vauhti sovitetaan ryhmän tason mukaan.
Toteutettavissa ympäri vuoden.

 50€/hlö

2h retki

Ratsastamme metsäteitä ja polkuja pitkin. Talvella sekä aurattua tietä että hevosten tekemää polkua. Vauhti sovitetaan ryhmän tason mukaan. Kesällä useampi eri reittivaihtoehto.
Toteutettavissa ympäri vuoden. 

 60€/hlö

3-4h retki

Ratsastamme metsäteitä ja polkuja pitkin. Välillä pysähdymme nauttimaan maittavista eväistä.
Toteutettavissa sulan maan aikaan. 

 80€/hlö

Talutusretki/talutusmaasto

Sisältää myös hevosen hoitoa. 

 30min 15€/hlö
1h 30€/hlö

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta on syrjäytymisen ehkäisyyn, sosiaalisen kasvun ja hyvinvoinnin tukemiseen tähtäävää toimintaa. Toiminnan lähtökohtana on ihmisen ja hevosen vuorovaikutus, sekä yhteisö jossa toiminta tapahtuu.

Toiminta sopii kaiken ikäisille erityistä tukea tarvitseville lapsille ja aikuisille. Sosiaalipedagoginen hevostoiminta on säännöllistä, suunnitelmallista ja pitkäjänteistä toimintaa talliyhteisössä.

Toimintaa järjestetään yksityistunteina ja pienryhminä

Suunnitelmallisella hevostoiminnalla on havaittu olevan positiivinen vaikutus moniin haasteisiin asiakkaiden elämässä. Toiminnan vaikutuksia asiakkaille ovat esimerkiksi: omatoimisuus lisääntyy, rohkeus kasvaa, sosiaalisten tilanteiden kohtaaminen helpottuu, motoriikka paranee, lihasjäykkyys vähenee ja agressiivinen käytös vähenee.

Hevostoiminnan sisältö ja tavoitteet suunnitellaan jokaisen asiakkaan kanssa yksilöllisesti ennen toiminnan aloittamista. Kaikki alkaa tutustumisesta hevoseen ja sen käyttäytymiseen hoitamalla sitä. Hevoset opettavat myös läsnäoloa. Niillä ei ole huomista, eikä eilistä, vaan kaikki on tässä hetkessä. Harjoittelemme käsittelyä monipuolisesti, muun muassa taluttamalla, laittamalla varusteita, ratsastamalla, tekemällä maasta käsin harjoituksia. Teemme tallitöitä, ruokimme hevosia, laitamme vesiä. Myös varusteiden huolto kuuluu tehtäviin.

Yksilökäynti 1,5h hinta 75€/hlö

Pienryhmä 1,5h hinta 45€/hlö (max 3 asiakasta)

Hevospaimenlomat ja hevoshetket

Hevospaimenlomia aittamajoituksella varattavissa kesälle 2022 
6 vrk (ma-la) heinäkuu/elokuu

Hinta 350, paimen voi ottaa myös kaverin mukaan.

Paimenlomaan on saatavilla myös ratsastus paketteja sopimuksen mukaan, esim. päivittäisiä ratsastusretkiä yht. 7h/175€/hlö. Tai vähemmän ratsastaneille 4h ohjattuja hevosen hoito/käsittelytunteja ja 3h ratsastusta, 145€/hlö. Myös muita vaihtoehtoja.

Hevoshetki

Hevoshetki voi olla rentouttava retki lähimaastoon kävellen hevosen kanssa. Se voi olla myös hevosiin tutustumista ja hoitamista, sekä rentoa yhdessäoloa. Hevoshetkiä toteutamme ympäri vuoden ja ne suunnitellaan asiakkaiden toiveiden mukaiseksi.

Kesto 1,5h

Hinta 35€/hlö

Green Care maatilatoiminta

Järjestämme maatilatoimintaa kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille.

Ohjelmassa voi olla hevosten hoitoa, tallitöitä, aitojen kunnostusta, pilkkeiden tekoa, lumitöitä, puutarhan hoitoa, ruohonleikkuuta, ym. vuodenaikojen mukaan vaihtuvia töitä.

Toiminta ja tekeminen suunnitellaan aina yksilöllisesti kunkin asiakkaan tai ryhmän tarpeita vastaavaksi.

Maatilaympäristössä mm. yliaktiivisuus, agressiivisuus ja tarkkaavaisuushäiriöt vähenevät ja sosiaaliset taidot paranevat.

Työtä ei tehdä urakalla, vaan asiakkaan oman tahdin mukaisesti. Tärkeintä on osallistuminen yhteiseen työhön ja toimintaan. Normaalin arkipäivän puitteet voivat olla tehokkaasti kuntouttavia

Maatilalla eletään luonnon rytmien mukaan ja ympäristö antaa runsaasti toiminnan mahdollisuuksia. Ihminen saa kokemuksen oman työpanoksen tarpeellisuudesta ja merkityksestä sekä pääsee vuorovaikutukseen niin ihmisten kuin eläinten ja luonnontapahtumien kanssa.

Pyydä tarjous.

Hyvinvointipalvelut

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on syvärentouttava hoito, jossa miellyttävän lämpöiset kivet liukuvat pehmeästi iholla. Hieronta lievittää stressiä, rentouttaa ja tehostaa aineenvaihduntaa.

90 min 75€

60 min 55€

Rentouttava yrttihieronta

Yrttihierontahoidossa yhdistyy lihaksia rentouttava sekä kehoa hellivä hieronta. Yrttituotteet tukevat kehon ja mielen hyvinvointia imeytymällä kehoon ihon kautta ja myös hajuaistin välityksellä. Hoidoissa käytettävät tuotteet valitaan aina asiakaskohtaisesti.

60 min 55€

Tunnin ratsastus ja tunnin hemmotteluhieronta

Tunnin maastoratsastuksen jälkeen voit rentoutua joko kuumakivihieronnassa tai yrttihieronnassa valintasi mukaan. 

Hinta 80€

Tilavierailu

Järjestämme ohjattuja tilavierailuja ryhmille/perheille. Vierailuiden sisältö on muokattavissa toiveiden mukaan.

Ohjattu tutustuminen tilaan ja eläimiin.
Kesto 1h, hinta 7€/hlö

Ohjattu tutustuminen tilaan ja eläimiin, eläinten hoitoa ohjaajan kanssa.
Kesto n.1,5h, hinta 12€/hlö

Ohjattu tutustuminen ja eläinten esittely sekä hoito ohjaajan kanssa, kahvitarjoilu.
Kesto 1-2h, riippuen ryhmän koosta. Hinta 15€/hlö

.